Минулої доби співробітники Любомльського та  Маневицького відділів поліції встановили особи зловмисників, котрі незаконно заволоділи мопедом та мотоциклом волинян. За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження.

Читайте також: У Луцьку обікрали салон краси, який закрився на карантин

До Любомльського відділу поліції звернувся 30-річний житель району та повідомив, що із подвір’я домогосподарства викрадено його мопед марки "Альфа". Вартість завданих збитків становить 3 тис. грн. Оперативники встановили, що крадіжку мопеда скоїв 21-річний житель цього ж району, повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Цього ж дня Маневицького відділу поліції звернувся 47-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що із гаража за місцем проживання викрали його мотоцикл "ІЖ-Планета 3", вартістю 5 тис. грн.. Дільничні офіцери поліції спільно із оперативниками встановили причетність до скоєння злочину 16-річного місцевого мешканця. 

Читайте також: 23-річний чоловік посеред вулиці пограбував лучанина

Слідчі за обома фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Обидва транспортні засоби вилучили. Їх повернуть власникам.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook