Учора ввечері, 21 вересня під час патрулювання на вулиці у Володимирі-Волинському наряд поліції помітив, як невідомі вчиняють бійку. Поліцейські втрутилися в ситуацію. Під час з’ясування обставин конфлікту, один із учасників бійки, 46-річний місцевий житель, вдарив співробітника управління поліції охорони.

Читайте також: На Волині водій-порушник "наїхав" на поліцейських (відео)

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Цього ж дня  у Ковелі нетверезий молодик безпідставно почав чіпляти до  наряду патрульної поліції. У ході поверхневого огляду правопорушника, останній вдарив патрульного у лице. Зловмисником виявився 31-річний ковельчанин.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків,  триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст.  345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: На Волині жінка побила патрульну

А у Любешівському районі 22-річний житель району вчинив опір співробітникові кримінальної поліції, під час виконання ним оперативно-пошукових заходів, спрямованих на розкриття крадіжки грошей. Правопорушника доставили у Любешівське відділення.

За цим фактом  слідчі відомості  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України. Йдеться про опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

Зловмисникові загрожує, зокрема, до двох років позбавлення. Триває слідство.