Волинська область досі не готова до послаблень карантинних вимог. Зважаючи на велику кількість хворих на коронавірус в області є необхідність його посилити.

Читайте також: Стало відомо, де на Волині найгірша ситуація із хворими на коронавірус

Про це заявила заступниця очільника області Тетяна Щербак на брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації щодо ситуації з протидії поширення коронавірусної інфекції у понеділок, 22 червня.

"Згідно зі щоденним аналізом протиепідемічної ситуації в області та моніторингу показників на відповідність, станом на 22 червня завантаженість ліжок у лікарнях становить 47,7 при рекомендованих не більше 50 на 100 тисяч населення, середня кількість тестувань методом ПЛР та ІФА в області за останніх сім днів складає 76,3 при рекомендованих не менше, ніж 24, коефіцієнт виявлених випадків інфікування – 21,16 при рекомендованих не більше 11. Показник динаміки зростання становить 23,5 при рекомендованих не більше 10", – резюмувала Тетяна Щербак.

Читайте також: На Волині продовжує стрімко зростати кількість хворих на коронавірус, − РНБО

"Згідно показників область не готова до переходу на наступний етап послаблювальних карантинних заходів. Навпаки є необхідність вводити додаткові карантинні обмеження", – додала посадовиця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook