Рада національної безпеки й обори України повідомляє нові дані поширення захворювання на коронавірусну інфекцію у Волинській області.

Читайте також: Повідомили, скільки інфікованих COVID-19 волинян лікуються у медзакладах області

Головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення захворюваності на COVID-19 у світі та в Україні. 

Згідно даних, на Волині, станом на 28 травня на 09:00 год. виявлено 851 випадків  захворювання на небезпечну інфекцію (станом на 09:00 27 травня було виявлено 814 випадків).

Крім того, як зазначається, кількість підозр на COVID-19 на території області зросла до 2323 осіб.

Зафіксовано 25 летальних випадки від коронавірусної інфекції 2019-NCOV та зросла кількість людей, котрі одужали − 224 людини.

Читайте також: Волиняни розповіли, як насправді хворіли на коронавірус (відео)

Нагадаємо, у Луцьку 25 травня на коронавірус захворіла працівниця поштового відділення №10. Наразі жінка перебуває на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні. Спочатку працівниця відділення підозрювала грип, але в суботу, відпросившись з роботи, вона зробила тест на коронавірус, який дав позитивний результат.

Окрім того, померла 80-річна жінка із села Синове Старовижівського району, у якої діагностували коронавірус. Зазначається, що жінка стаціонарно лікувалася в Луцьку. Загалом упродовж останньої доби нових випадків захворювання на COVID-19 не виявили.

У жительки села Гута-Боровенська, яка померла 23 травня, лабораторні дослідження підтвердили коронавірус. Жінка перебувала на лікуванні в медичному закладі міста Луцька, знаходилася в тяжкому стані.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook