Податковою міліцією Волині викрито міжрегіональний канал транспортування тютюнового фальсифікату у Володимирі- Волинському. 

Читайте також: Волинські прикордонники зі стріляниною затримували контрабандистів

Співробітники податкової міліції Волині викрили міжрегіональний канал транспортування тютюнового фальсифікату на територію Донецької та Луганської областей, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках операції "Акциз-2020" фіскалами виявлено жителя міста Володимира-Волинського, який планував перенаправити масштабну партію тютюнового фальсифікату за допомогою однієї з кур’єрських служб.

Відправника конрабандної посилки правоохоронцями виявлено "на гарячому" у відділенні поштового оператора прикордонного міста під час оформлення відправлення. Загалом чоловік намагався відправити 37 ящиків фальсифікованих цигарок. Вся продукція, а це понад 18 000 пачок тютюнових виробів, була без українських марок акцизного податку встановленого зразка. Орієнтовна вартість "дороговартісного" відправлення становить майже 750 тисяч гривень. Крім того, податковою міліцією вилучено транспортний засіб марки Renault Trafic, який використовувався для перевезення цигарок з метою їх подальшої реалізації.

Читайте також: Луцькі прикордонники затримали француза, який вплав намагався потрапити до України (фото)

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей , а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола осіб причетних до такої незаконної діяльності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook