Начальника митного поста Ягодин Олександра Оникійчука підловили на новенькому БМВ Х5. Машина ніде по декларації не проходить. Так як і та, якою похизувався в інтернеті його син. Керівник Ягодинської митниці розповів, що приїхав до Луцька, щоб пройти детектор брехні. 

Читайте також: Скандал на "Ягодині": волинські митники пропустили до Польщі бурштину на 54 мільйони

"Автомобіль мого товариша, яким я час від часу користуюся, в своїх особистих цілях, тому, що він не оформлений на мене", – зазначив чоловік.

З Олександром Оникійчуком журналісти телеканалу "Аверс" познайомилися тісніше у розкішному Готельно-ресторанному комплексі  "Лемарк". Комплекс належить його колезі Олександру Марчуку і знаходиться на березі Світязь. Зазначимо, що підлеглі Оникійчука накинулися на журналістів з кулаками та потрощили службову техніку і викрали документи. В таких діях Олександр Оникійчук нічого протизаконного не бачить.

Журналісти тоді завітали до митників, щоб поцікавитися, як вони пропустили через кордон 1300 кілограмів бурштину. Це, до слова, друга така партія за три роки. Проте начальник митного поста Ягодин ні слухом ні духом про таке.

Зрештою, Олександр Оникійчук суперечить сам собі, бо ж про бурштин розповідає і польська сторона, і цікавляться цим питанням співробітники СБУ. Сьогодні пан Оникійчук прибув до Луцька, щоб пройти дектор брехні в управлінні служби безпеки.

Зазначимо, нещодавно в ефірі, працівник митної системи, анонімно розповів подробиці перетину контрабанди через волинські кордони, а зокрема, скільки везуть на Київ "чорної готівки", так би мовити данини.

Читайте також: Волинські митники знов пропустили до Польщі незаконний вантаж бурштину

Олександр Оникійчук заперечує, що митники збирають касу чи не з усіх підприємців, які перетинають кордон. Але чомусь, чи не усі митники живуть як мільйонери

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook