Російська красуня, помічена на трибунах з атрибутикою вболівальників, виявилася порнозіркою.

Читайте також: Скільки можна заробити у стрип-клубі за ніч (розслідування)

Уважні інтернет-користувачі знайшли її ім'я на сайтах для дорослих, пише Сегодня з посиланням на The Sun.

Портрет російської вболівальниці в короткій білій майці з написом Russia, кокошнику і з двома російськими прапорами в руках облетів весь світ після того, як вона потрапила в об'єктив фотографа під час церемонії відкриття ЧС-2018 на стадіоні "Лужники". Багато ЗМІ називали її найвродливішою російською уболівальницею.

Однак користувачі швидко з'ясували особу дівчини, наблизивши на фотографії паспорт вболівальника, який вона засвітила на матчі між збірними Росії і Єгипту у вівторок, 19 червня. Виявилося, що ім'я російської красуні – 28-річна Наталія Немчинова, і вона відома порнозірка, знімається у фільмах для дорослих як під власним ім'ям, так і під псевдонімами Наталія Андрєєва, Делайя Джі, Даніка, Аманда, Ася і Аннабель.

Читайте також: Я просто хотів зайнятись з нею сексом: до будинку Ріанни заліз злодій та заночував там

Порносайти описують Наталю як розкуту модель і зірку свінг-вечірок. Вперше вона взяла участь в зйомках в 2016 році. З'ясувалося, що дівчина знімалася для Playboy і регулярно брала участь в закритих вечірках. Користувачі виявили, що Наталя була переможницею конкурсу краси "Міс Москва – 2007", а також є пристрасною фанаткою футболу. Ранні фотографії дівчини на трибунах були зроблені в 2016 році на чемпіонаті Європи у Франції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter