Тепер на безглузде питання рідних "Коли весілля" можна більше не істерити, а з посмішкою на обличчі відповідати: за гороскопом краще одружуватися в певному віці. Ба більше!

Читайте також: Найщасливіші дати 2021-го року для кожного знаку зодіаку

Астрологи радять зважуватися на такий крок після 29 років, пише ЛюксFM.

Овен

Нетерпеливі Овни божеволіють від очікувань. Вони завжди квапляться. Це стосується й весіль. Імпульсивні представники цього знаку зодіаку готові зв'язати свою долю з партнером уже після перших місяців стосунків. Проте не варто так гарячкувати. Астрологи радять пригальмувати.

Телець

Цей знак зодіаку до останнього чекатиме на свою половинку. Тому астрологи радять їм зважуватися на весілля, довіряючи своїй інтуіції. Зазвичай, це стається в +/-30 років.

Близнюки

Близнюки теж постійно перебувають у пошуку того, хто буде задовольняти їхні інтереси й потреби. Тому вони одружуються або кілька разів, або вже після 36 років.

Рак

Цей знак зодіаку теж квапиться рано одружитися. Проте ідеальний вік для цього - 23-25 років.

Лев

Представники цього знаку зодіаку довго обирають собі партнера, придивляючись до нього. Тому логічно, що і їхні шлюби досить "пізні" − в 38-41 рік.

Діва

Діви - справжні кар'єристи. У них робота завжди на першому місці. Незважаючи на це, вони якось умудряються одружитися у віці 21-24 і 27-29 років.

Терези

У Терезів є пункт: одружитися в 20+, навіть якщо вони не до кінця впевнені у своєму виборі. Тому вдалим шлюбом для них стане друга чи третя спроба.

Скорпіон

А ось цей знак зодіаку здатний побудувати стосунки в будь-якому віці, головне, аби він довіряв своїй другій половинці.

Стрілець

Волелюбних Стрільців називають "зодіакальними мандрівниками". Вони завжди відкладають справи "на потім". Саме тому шлюбний бум у них припадає після 35 років, адже тільки тоді Стрільці готові до серйозних стосунків.

Козеріг

Козероги не бояться брати на себе відповідальність, саме тому вони рано одружуються й стають батьками − приблизно до 25 років. Потім вони пірнають із головою в роботу. Якщо ж трапляється навпаки, то на весілля наважуються вже після 40 років.

Читайте також: Найгірші звички всіх знаків зодіаку

Водолій

Водолії обожнюють свободу. Вони вміють бути щасливими й без штампу в паспорті. А якщо і наважуються на шлюб, то лише в 40-45 років.

Риби

Мрійливі і творчі Риби шукають собі в пару подібного партнера. Найчастіше вони одружуються в 27 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook