У мережі з'явиися відеозаписи на яких брат глави Офісу Президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак "торгує" державними посадами і просуває свою програму в правоохоронні органи і оборонку.

Читайте також: Глава ОП Єрмак напередодні карантину купив собі автомобіль за 3,2 мільйони (фото)

Відео оприлюднив народний депутут України від "Слуги народу" Гео Лерос.

На відео з прихованої камери Денис Єрмак фігурують деякі суми і посади, зокрема, мова йде про те, як просуваються "потрібні" законопроекти у Верховній Раді, посади у Київській митниці та Укрзалізниці.

"Київ пам’ятає героїв, через які столиця перетворилася в місто ларьків і нелегальних парковок, кіноіндустрія пам’ятає дрібних шахраїв, які кидали всіх, хто не міг постояти за себе, а зараз країна з жахом дивиться, як її дерибанять", – йдеться у дописі.

На одному з відео чоловік, схожий на брата глави ОПУ, проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати "Укрзалізницю", – пише "Укранська правда".

На іншому відео невідомий розповідає нібито Денису Єрмаку, що є "гарна дівчинка", яка "хоче очолити чи ТРК "Україна" чи Національний комплекс "Експоцентр України", це все ДУСя", на що той відповідає, що її "перекинуть на людей".

"Дівчинка хороша... Отримати гроші – питання принципу, а те, що ми їй допоможемо, це по-любому. Денису (ймовірно, Денису Єрмаку – ред.) про це говорити не треба, він бере 4, з п'яти. По 500 доларів розкинемо... Це твої друзі.  – Друзі. Давай хоча б по штуці... – А йому яка різниця? Ми ж по-чесному все робимо... – Він може закомизитися, мовляв "ви приводите людей, а мені з ними розбиратися"... Іди в туалет, сумку (з грошима – ред.) візьми з собою, там десь закриємось, це буде правильно".

Читайте також: Вигнали із кафе та заборонили заходити: звільнений Андрій Богдан у Києві потрапив у гучний скандал (фото)

Депутат Антон Поляков у своєму телеграм-каналі також пише про "торги" посадами.

"Брат голови ОП Андрія Єрмака продає посаду губернатора "нікому не потрібної" Тернопільської області.

Посада коштує 2-3 мільйони доларів, але родина Єрмака може зробити вам знижку, якщо будете носити "доляшку" з місцевого бізнесу", - зазначає Поляков.

Глава ОП Андрій Єрмак у мережі прокоментував ситуацію: "Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", – написав Єрмак у своєму Facebook.

Нагадаємо, раніше глава ОП Єрмак напередодні карантину купив собі автомобіль за 3,2 мільйони.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook