Під час візиту на Волинь народний депутат України Олександр Шевченко розповів про відмову від застарілих принципів роботи влади, яка три десятиліття розкрадає країну, про те, хто ж насправді є головним інвестором країни та закликав молодь брати активну участь у політичному житті країни. Народний обранець переконаний, що зміни можливі лише за відмови від застарілих методів та підходів, натомість він пропонує встановлення верховенства закону.

Читайте також: "Влада використовує Україну як рабиню: б’є, ґвалтує, торгує нею", – Олександр Шевченко

"Україна має будуватися на принципах законності. Законів повинен дотримуватися кожен однаково: як звичайний громадянин, так і президент. Просто один закон для всіх", – підкреслив нардеп. За таких умов, зазначив Олександр Шевченко, головним інвестором української економіки стануть самі громадяни. Однак, для цього владі необхідно забезпечити прозорість своєї діяльності та відновити довіру людей до державних інституцій. 

На думку депутата, першим кроком на шляху оновлення має стати початок реальної боротьби з корупцією, яка перестане нагадувати битву з вітряками.

Розповів народний обранець і про власне бачення розвитку туризму, адже це як ніколи актуально і для Волині, і для України в цілому. 

"Для розвитку туризму необхідно створити гідні умови. Вирішення цього питання я вбачаю у наступному: необхідно скласти план розвитку цілої країни в туристичній галузі. Залучити до розробки цього плану розвитку потрібно досвідчених фахівців, щоб отримати результат, а не лише витратити кошти. Однак, починати потрібно з найпростішого – доріг, ніхто не поїде в країну, де величезні проблеми зі сполученням", – розповів Олександр Шевченко.

Читайте також: "Підтримка малого та середнього бізнесу стимулюватиме економіку України", – Олександр Шевченко

Не оминули увагою і питання масової еміграції українців, поцікавившись у нардепа, як можна втримати людей в країні.

"Як на мене, то відповідь очевидна – гідні зарплати та пенсії. Люди втомилися, розумію, що зараз вони хочуть лише одного – спокійно жити. Важливо лише розуміти, що ніхто крім нас, українців, у якісному рівні нашого життя не зацікавлений, тому потрібно працювати, не чекаючи допомоги чи підтримки", – зазначив Олександр Шевченко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter