Три тижні тому біля столичної станції метро "Видубичі" зникла 23-річна дівчина. Однак через бездіяльність поліції про її загибель стало відомо лише днями. Увесь цей час родичі і друзі зниклої не втрачали надію на диво. Про це повідомляє видання Журналіст.

Як повідомлялося, ім’я зниклої дівчини – Дана Волкова (прізвище матері Савенко). Останній зв’язок із нею був 22 грудня, за іншими відомостями 21 грудня.
Останній раз дівчину бачили біля метро “Видубичі”, вона чомусь залишила у кіоску свій телефон. Знайомі шукали дівчину в лікарнях і моргах, переглядати камери спостереження біля метро.
За словами подруги Дани в соцмережі під ніком Chris Almort, Дана була творчою особистістю, закінчила факультет журналістики, писала вірші, також в неї були помітні татуювання: під ключицею – кішка, на передпліччі – перо. Зазвичай вона за будь-яких обставин відповідала мамі, але на зв’язок з мамою з моменту зникнення не виходила.
Chris Almort розповіла про жахливу бездіяльність столичної поліції, яка не змогла скоординувати дії в своєму відомстві.
"Просто fuck the police в Україні! Два тижні поліція з Києва не могла зв’язатися з поліцією з Київської області. Знайдене тіло і зникла дівчина перебували в одній базі статистики, туди навіть не дивився ніхто весь цей час. Дану знайшли 23 грудня, на секунду! і весь цей час ніхто не знав, до сьогодня, тому що поліції нафіг треба швидко реагувати", – розповіла подруга про подробиці трагедії, що трапилася.
Chris Almort обурена тим, що камери в околицях досі ніхто не передивився, і передбачає, що записи вже вилучені.
Друга подруга дівчини Nata Li просить всіх небайдужих надати допомогу мамі Дани, щоб доставити тіло до Антрациту Луганської області.
"Наша дівчинка, Даночка, мертва. Всім небайдужим до її смерті. Найкраще, що ми можемо зараз зробити – допомогти її мамі транспортувати тіло до Антрациту, Луганська область…", – написала подруга.
Також подруга повідомляє, що ймовірно це було ДТП і просить поки що не ставити запитань.
"Похорон в Києві не буде, але буде прощання. Коли і де – я напишу пізніше", – написала Nata Li.
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook