Відома співачка Анастасія Каменських вирішила спробувати себе в ролі ведучої російського шоу. Про це повідомляє "Нове Радіо" на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Ще одна пара наших чарівних ведучих, без яких вчорашня премія не була б такою яскравою, — Кирило Калінін і NK!", - так підписано фото "Нового радіо". Скріншот поста (instagram.com/newradio.ru) Анастасія Каменських стала ведучою на церемонії вручення нагород Вища Ліга від "Нового радіо".

Премії Вищої ліги отримали і українські виконавці, такі як Світлана Лобода та Ані Лорак. Співачка Ані Лорак отримала нагороду за дует з репером Мотом, а Світлана Лобода, яка нещодавно стала Жінкою року в Росії, отримала нагороду за сольні виступи. Перед журналістами Світлана Лобода з'явилася в червоному кімоно, Ані Лорак у скромній чорній сукні, а Анастасія Каменських — у золотий спідниці і білій блузі. 1 / 4 Фото: Українські зірки на врученні премій Вищої ліги від "Нового радіо" (instagram.com/newradio.ru) Нагадаємо, що нещодавно відома українська співачка Настя Каменських, яка почала сольну кар'єру під псевдонімом NK, розповіла про своє особисте життя. Співачка заявила, що навіть якщо вона завагітніє, то не буде робити паузу у своїй музичній кар'єрі.

За її словами, вагітність – це найпрекрасніше, що з нею може трапитися. Вона розповіла, що раніше дуже переживала з приводу того, як можна поєднати особисте життя і роботу. Співачка вважає, що при бажанні це можна зробити. Також Настя сказала, що хоче "захистити свій шматочок щастя", тому не буде обговорювати своє особисте життя. За словами співачки, спочатку було дуже важко без Потапа, але потім вона звикла. Настя Каменських також заявила, що більше не буде ні за які гроші виступати на корпоративах.