Маленьку ковельчанку Настю Абрамчук, яка померла у турецькій клініці, сьогодні привезуть на Волинь.

Про це повідомляють на сторінці "Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ" у Facebook.

Літак з тілом зустрічають у Борисполі сьогодні о 17.40. Поховають Настю в понеділок, 16 квітня, у Ковелі.

Читайте також: У Туреччині померла волинянка Настя Абрамчук

Як відомо, дівчинка хворіла із грудня 2016-го. Дитині поставили діагноз: «гліобластома стовбурових відділів головного мозку з дифузним характером росту». У січні 2018-го у турецькій клініці її прооперували, а після того навіть розпочали процес реабілітації. Однак раптово у дитини піднялася температура, і її перевели до реанімації. З останніх новин було відомо, що інфекцію вдалося подолати.

Вранці 14 квітня стало відомо, що Настя померла.

Як повідомляється у Facebook, батьки маленької волинянки Насті Абрамчук заборгували госпіталю, в якому лікувалася їхня дитина, майже 13 тисяч доларів. Тому небайдужих людей просять підтримати їх у цю тяжку хвилину.

"Муки, які переживала дитина, то біль для нас всіх… біль у минулому для дитини, а тепер від болю розриваються серця батьків!!! Не було в планах хоронити свою кровиночку, бо діти наше майбутнє і не мало так статися… Та все ж не так стається, як ми хочемо. Велике прохання підтримати батьків, адже дитини немає, а борг перед госпіталем майже 13тис$ + поховання. Це величезні кошти, які батьки мають сплатити… Вони виснажені горем і немає звідки взяти!!! Кожнісінька Ваша гривня на вагу золота в сім’ї Абрамчуків!!! Вони невтомно дякують за підтримку, яку отримували протягом пекельного року… Дуже багато людей слідкували за Настунею, надавали як моральну, духовну, так і матеріальну підтримку!!!" – пишуть на сторінці.

Карта ПриватБанку тата Сергія Абрамчука 4149 4996 4811 1977.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter