На жаль ті продукти, які дарують нам улюблені смакові враження, не завжди корисні для організму.

Читайте також: Супрун розповіла про "шкідливі і правильні" бутерброди

Про це пише Сніданок з 1+1.

Консервована томатна паста

На думку експертів, це замаскована вбивця. Річ у тому, що консервована томатна паста містить велику кількість цукру. Тож в ідеалі присмачувати страви домашньою пасту. Або ж обирайте в крамниці ту пасту, що містить якомога менше цукру та консервантів.

Солодкі газовані напої

Вороги наших зубів, шлунка та шкіри. Навіть, якщо на пляшках солодких газованих напоїв пишуть "без цукру", вони мають достатньо консервантів. Краще пити домашні компоти та звичайну газовану воду.

Цукор

Заганяє організм у залежність. Краще замінити цукор сухофрутами та медом.

Ковбаса, буженина, шинка

Колір і смак цим продуктам часто забезпечують нітрати, консерванти та добавки.

Читайте також: Вчені визначили одну з головних причин психічних розладів

Соняшникова олія

Джерело вільних радикалів, через що серце і судини наражаються на небезпечний удар. Краще віддавати перевагу оливковій олії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter