Якщо ви з тих дівчат, кому важко прямо сказати своєму партнерові,чого вам хочеться, то ця проста трихвилинна гра у ліжку виручить вас.

Читайте також: У якому віці можна починати сексуальне життя: поради фахівців

Трихвилинна гра була розроблена лайф-коучем Гаррі Фаддісом і є вправою для двох або більше людей, які ставлять один одному два дуже прості запитання "Як ти хочеш, щоб я торкалася тебе протягом трьох хвилин?" і "Як ти хочеш торкатися мене три хвилини?", передає Cosmo.

Ця проста та зрозуміла структура вправи, хоча й здається примітивною, насправді допоможе вам зробити безліч відкриттів щодо власної сексуальності.

Ця гра заснована на взаємному бажанні, довірі та намірі налагодити взаємодію. Вона бере свій початок з тантричних практик, та її ідея полягає в тому, щоб навчити сексуальних партнерів давати відверту пряму згоду на дії сексуального характеру, які будуть з ними робити.

Як грати в трихвилинну гру?

Не потрібно починати цю гру з дотиків до геніталій. Почніть з того, що дозвольте іншій людині запросити доторкнутися до інтимних частин тіла й дайте рівно те, що він просить: ні більше, ні менше.

Читайте також: Медики назвали хвороби, які лікуються сексом

Проста версія цієї гри передбачає пряме звернення людини до свого партнера, але мета її не тільки в тому, щоб з'ясувати, які дотики подобаються більше, але й те, яка роль ближча: активна чи пасивна.

Міняйтеся ролями й робіть відкриття. Але якщо ви відчули, що вам стало некомфортно від цієї гри або вам не подобається пропозиція, немає нічого страшного в тому, щоб зупинитися, розповісти один одному, що пішло не так й змінити правила. Це не олімпійський вид спорту, й правила тут встановлюєте ви двоє.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook