Чоловіки під час сексу звертають увагу на поведінку партнерки, а не на зовнішність. Такі речі, як розтяжки, облізлий лак або жирне волосся чоловіків мало цікавлять. Зате є те, на що вони обов'язково звернуть увагу, пише УНІАН.

Читайте також: У цих пар знаків Зодіаку завжди найкращий секс

Ініціатива

Чоловікам важливо, щоб жінки проявляли ініціативу. Це не означає, що ви з порога повинні на нього накинутися, як тигриця (хоча їм це теж подобається). Допоможіть йому роздягнутися, покажіть свою зацікавленість, затягніть його на ліжко.

Тіло

Тут мова піде не про недоліки на жіночому тілі. Ми поговоримо про жінок, яких називають колодами. Не варто просто лежати і переставляти ногу з боку в бік. Рухайтеся назустріч чоловікові, притискайтеся до нього, обіймайте його талію ногами.

Очі

Якщо ви дивитеся в бік або вниз, то чоловіки думають, що вам нудно і не цікаво. Дивіться в очі своєму чоловікові, звертайте увагу на його оголене тіло, захоплюйтеся їм.

Читайте також: Секс гарантований: жінки розповіли, які якості їм найбільше подобаються у чоловіках

Дихання

І ми зараз не про те, смердить з рота чи ні. Хоча це дуже важливо. Якщо ваше дихання розмірене, то це означає, що ви не збуджені і не доходите до оргазму. А ось якщо у вас прискорене дихання і пульс, то чоловіка це заведе ще більше.

Епіляція

Волосся на руках – це півбіди. А ось волосся на інтимних місцях чоловікам зовсім не подобається. Мало того, що вони можуть колотися, так вони ще можуть застрягати в зубах під час кунілінгусу. Тому не забувайте робити епіляцію.

Білизна

Так-так, яскрава і сексуальна білизна заводить чоловіків. Вона діє на них як магніт. Тому не варто перед сексом надягати розтягнуту стару білизну. Віддайте перевагу мереживу, портупеї, чокерам або латексу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook