Якщо ви зустрічаєтеся вже якийсь час і хочете спробувати щось нове, саме час проявити винахідливість. Сюрпризи, спонтанність, нове застосування відомих речей – лише мала частина списку. Повідомляє УНІАН.

Читайте також: Що найбільше дратує чоловіків під час сексу

Експерти Cosmo назвали кілька безпрограшних варіантів, як не зробити секс рутинним.

1. Рольові ігри

Рольові ігри здатні вивести ваше інтимне життя на новий рівень. Звичайно, вам знадобиться довіра (і почуття гумору), але в підсумку обом сподобається.

2. Підігрівайте почуття

Якщо ви вже давно разом, то, напевно, перестали ретельно стежити за своїм зовнішнім виглядом. Так, вам обом комфортно разом, але це не означає, що не потрібно докладати ніяких зусиль, щоб мати сексуальний вигляд. Наступного разу замість піжамних штанів одягніть, наприклад, красиву білизну й еротичні шорти.

3. Пробуджуйте пристрасть

Напиши партнеру SMS про те, що чекає на нього вдома. Можна навіть подзвонити і сказати все це вголос, хай готується. Напевно, потім він зробить щось в цьому дусі для вас.

4. Скажіть "ні" рутині

Якщо ви весь час займаєтеся сексом в одних і тих же позах, нічого дивного, що він не такий цікавий, як раніше. Коли ви востаннє пробували нове? Якщо не можете пригадати – час зробити це сьогодні ж!

5. Спілкуйтеся

Спілкування з партнером – запорука хороших відносин. Пам'ятайте, що він не вміє читати думки, і якщо ви про щось мрієте – скажіть про це прямо!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook