Експерти розповіли, як стати ідеальним коханцем, не витративши на секс−тренінги жодної копійки.

Читайте також: Як отримати одночасний оргазм з партнером

Отже, якщо ти хочеш стати ідеальним коханцем, читай наступні сім правил, складених Cosmo.

1. Перестань слухати інших чоловіків

Забудь про поради побратимів за статтю: більшість чоловіків, упевнених, що доставили сотні, тисячі оргазмів, насправді жодного разу в житті не були їхнім джерелом.

2. Припини вважати, що все крутиться навколо твого члена

Член − це інструмент для отримання твого задоволення, і якщо раптом так сталося, що жінці достатньо тільки його − це велике везіння, а не норма. Ніхто з нас не кінчає тільки від виду ерегованого фалоса довжиною 18+, культ з цього органу створили та підтримують самі чоловіки.

3. Вчи матчастину

Існує хай не багато, але цілком достатньо якісних книг про секс і сексуальність, де розповідають про фізіологію жінок та її дослідження: наприклад, "Як хоче жінка" Емілі Нагосакі або "Viva la vagina" Ніни Брокманн й Еллен Стекен Даль. Хочеш стати хорошим коханцем − читай їх, а не чоловічі форуми.

4. Навчися використовувати мову за призначенням

Ні, не для кунілінгусу, а щоб запитувати жінку, що їй подобається, а що − ні. Люди різні, і те, що обожнює одна дівчина, в іншої викликає лише блювотний рефлекс. Немає ніякої обов'язкової програми гарного коханця, яка спрацює з кожною. І навіть більше: одна і та ж партнерка може хотіти різних речей залежно від настрою чи самопочуття.

5. Користуйся контрацептивами

Ні переривання, не календарик, ні молитва, ні перекладання відповідальності за це питання на коханку, ні магічна фраза "Перший раз не завагітнієш", ні суперсила визначати "чистеньких" дівчат на око для цього не годяться − тільки презервативи. Жінка може отримати оргазм, тільки почуваючись у безпеці, і, повір, потрапити в зону комфорту дуже складно, розмірковуючи, чи здоровий партнер і чи не доведеться робити аборт.

6. Стеж за собою

Стежити треба за своїм здоров'ям: гастрит і вчасно не вилікувані зуби − це не тільки шкідливо для тебе, але й неприємно для жінки − запах з рота, викликаний хворобою, не приховаєш ніяким освіжувачем.

7. Перестань тікати від сексуальних іграшок

Прийми як даність: оргазм від вакуумного стимулятора клітора не відрізняється від горезвісного "вагінального" оргазму, який чомусь нав'язується як єдиний істинний. Секс−іграшки − гарантований спосіб доставити жінці задоволення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook