У жінок багато таємних бажань − і вони чекають на їхнє виконання. Вони ніколи не скажуть про це безпосередньо обранцеві, адже мріють, щоб він здогадався сам.

Читайте також: Названо етапи прелюдії до чудового сексу

Так само відбувається, коли справа доходить до сексу. Назвали топ-5 речей в ліжку, про які таємно мріє кожна жінка, пише Обозреватель.

Прелюдія

Дами − емоційні натури. У ліжку вони очікують на продовження ласк і щирого прояву чоловічого кохання. Для них важлива прелюдія, яка попередньо готує жіночий організм до подальших утіх.

Романтика

Жінки мріють про романтику, свічки, квіти і ласкаві компліменти, тому не потрібно забувати про такі "дрібниці". Вони розкріпачуються і розслабляються в ліжку, коли в повітрі витає романтична обстановка.

Трохи агресивності

У повсякденному житті жінки не терплять насильства з боку чоловіка. У ліжку ж вони не проти додати трохи агресії. Їм подобається, коли в чоловіках прокидається тваринний інстинкт. До того ж, це може неймовірним чином змінити сексуальне життя. Тому експериментуйте!

Читайте також: Як покращити своє сексуальне життя

Фантазія

Жінкам подобається вислуховувати "брудні" побажання своїх партнерів. Вони таємно мріють реалізувати їх усі в ліжку.

Голос

Якщо чоловік мовчить під час сексу, то і жінка якось соромиться подати голос, а секс в тиші − це ніяково і дивно. Якщо не вмієте висловлювати емоції "охами" і "ахами" − просто скажіть щось, що буде збуджувати.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook