Солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська вміє привертати увагу і підтримувати інтерес шанувальників. То заінтригує розповіддю про свого нового коханого, то розбурхає уяву жарким знімком. Свіжий кадр в Instagram знаменитості також вийшов вельми пікантним, але вразив не тільки цим.

Читайте також: Єфросиніна розповіла, як її "кинула" Полякова

35-річна артистка поділилася фото в дуже сексуальному образі, де вона позує в чорній нижній білизні, панчохах і шкіряному плащі, спершись на автомобіль. Слава доповнила ефектний лук розпущеним волоссям, червоною помадою на губах і темним макіяжем очей.

Саме зачіска співачки викликала бурхливі обговорення серед фанатів, адже Камінська зрадила своєму фірмовому рудому кольору і стала яскравою блондинкою!

"У песимістки чашка наполовину порожня. У оптимістки чашка наполовину пуш ап", – з гумором прокоментувала публікацію Слава.

Користувачі мережі почали активно обговорювати новий імідж і фігуру співачки в коментарях, багато хто навіть зізналися, що не відразу впізнали її.

"Як вам йде блонд!!!", "Красуня", "Шикарно виглядаєте", "Я вас не впізнала", "З цим короновирусом і пушап вигуляти ніде, а фото нереально гаряче!", "Про пуш ап в точку", "Жінка, яку потрібно наслідувати", "Круто з таким кольором", "Вся принадність у виразі обличчя", – коментуть прихильниики.

Читайте також: Популярна українська співачка вперше стала мамою: відомі стать та ім'я малюка (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook