Українськими школами знову прокотилась хвиля  дитячої жорстокості. На Дніпропетровщині учень на очах друзів побив хлопчика, за якого ніхто не вступився, більше того, присутні фільмували все це на камери.

Читайте також: Поліцейський Василь витягнув Вікусю з того світу. ВІДЕО

Про це повідомляє ТСН.

На початках все мало вигляд веселої гри підлітків. Усміхнений юнак перемовляється зі своїми друзями, вони позують на камеру. У розмові проскакують нецензурні слова. І вже за мить, нібито веселий маленький хлопець перетворюється на ката.

Жодному свідку побоїща, які ще й підбурюють нападника немає 18. Відео на мобільний телефон знімає одинадцятикласник, решта всі молодші.

Читайте також: Школярі змушували дівчинку платити по 10 грн в день

"Перший удар був по животу. Я впав і почав задихатись, і він мене почав забивати ногами. Голова паморочилась і нудило, і ребра боліли. Кричав, щоб мене не били більше", – розповів постраждалий 8-річний Андрій.

Нападника звати Славко Мануйлов.

За словами Андрія, Славко накинувся на нього тому, що хтось звів наклеп, нібито хлопець говорив недобре про Славка.

Першою, хто дізнався про інцидент була вчителька Андрія, якій відправили відео школярі. Остання про побиття дізналась мати жертви, яка одразу ж звернулась до поліції.

У поліції кримінальне провадження одразу відкривати не стали. Чекали на висновки експертизи. Але подзвонили батьку нападника і попросили прийти з дитиною і дати пояснення. Той так і не з'явився. А ТСН телефоном спочатку пояснив, що немає часу зустрічатися, бо ж спілкується з адвокатами.  А згодом – узагалі вимкнув телефон.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook