У селищі Подвірки біля Харкова на місцевому кладовищі поховали 13-річну Христину Пьянову, яку жорстоко вбила і обезголовила її власна мати. Односельці не знаходять пояснень того, що сталося.

Читайте також: З'явилося фото дівчинки, яку жорстоко вбила та обезголовила рідна матір

Про це повідомляє NewsRoom.

На церемонію прощання з по-звірячому вбитою дівчинкою прийшли сусіди, друзі і вчителі Христини.

За словами депутата місцевої сільради Тетяни Пантелеєвої, яка знала мати і її дочку близько 25 років, жінка виховувала і утримувала Христину сама, працювала на трьох роботах і часто говорила, що живе тільки для дівчинки.

"Ніщо не віщувало такого жаху. Того дня Тетяна до одинадцяти відпрацювала, Крістіна її зустріла, прийшла додому о 23:45. А через годину вже вийшла з головою", − говорить місцева жителька.

Батько вбитої дівчинки Віталій Пономаренко, який прожив з її матір'ю менше року, говорив, що бачив дитину за тиждень до того, що сталося. За його словами, мати Христини розповідала про особливі відносини з дочкою.

"Останній раз, коли я був з дитиною, вона сказала, що доньку бачить наскрізь, мовляв, мене обдурити неможливо, я в очі дивлюся − і бачу, хто чим дихає", − згадував Віталій.

Місцевий священик протоієрей Андрія Несвітайло каже, що ця подія справила дуже сильне враження на місцевих жителів.

"Деякі дзвонили і скаржилися, що заснути не можуть. Ще ці фотографії опублікували в групі селища. Всі задаються питанням, чому це могло статися", − говорить церковник.

Читайте також: Обезголовила рідну доньку: поліція розкрила страшні деталі про криваву різанину (фото, відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook