Інформація про те, що новим прокурором Волинської області стане "старий" Анатолій Коцура, знайшла своє підтвердження.

Читайте також: На Волині поновили на посаді колишнього обласного прокурора

Про те, що Волинську прокуратуру все-таки очолить Анатолій Коцура журналістам "Під Прицілом" стало відомо із джерел, наближених до відомства.

Нагадаємо, що напередодні Київський Апеляційний Адміністративний суд прийняв рішення поновити "старого" прокурора на посаді, замінивши нинішнього Максима Киричука, який, як стало відомо, покидає посаду за станом здоров'я.

У прес-службі обласної прокуратури відмовилась надавати будь-який коментар з цього приводу, зіславшись на те, що подібною інформацією володіє лише відділ кадрового забезпечення, а вже у цьому відомстві нас переадресували безпосередньо на Генеральну прокуратуру, оскільки відповіді кадрові рішення приймаються виключно там.

Натомість у Генпрокуратурі цю інформацію не підтвердили, але і не спростували, хоча порадили лишити відповідний офіційний запит.

Волинь – прикордонний регіон, у якому потрібно припиняти потік контрабанди, звернути особливу увагу на охорону довкілля, забезпечити порядок у Шацькому національному природному парку, припинити незаконне будівництво на Світязі та покарати порушників. Усе це повинен зробити новий "колишній" головний прокурор Волинської області Анатолій Коцура.

Тож як себе поведе новий "старий" прокурор стане відомо найближчим часом, а поки всі чекають на його офіційне призначення і готуються до змін.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter