Сьогодні, 6 січня, у львівському аеропоту літак при розгоні викотився за межі злітної смуги. Повітряне судно Turkish Airlines мало летіти зі Львова до Стамбулу. Про це VG Львів повідомили у прес-службі міжнародного аеропорту "Львів".

Читайте також: Величезна прикрашена ялинка завалилась у аеропорту "Бориспіль" (фото)

"О 10:23 повітряне судно Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке здійснювало рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при здійсненні розвороту на ЗПС в районі 8 РД частково викотилось за межі злітно-посадкової смуги із наступною зупинкою літака. Коефіцієнт щеплення на момент здійснення вирулювання на ЗПС становив 0,26, вітер 330 градусів (по смузі) 7 м/с, що є достанім для здійснення вильоту", – йдеться у повідомленні.

Було оголошено аварійну тривогу та підрозділи АРК прибули на місце події. Жодний з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту літака, в результаті інциденту не постраждав.

Читайте також: Пасажирський лайнер з 189 пасажирами на борту впав у море: усі подробиці смертельної трагедії

Літак не зазнав значних пошкоджень. Було здійсненно заходи щодо висадки пасажирів з літака та доставки пасажирів в термінал "А".

На даний час здійснюються заходи щодо евакуації повітряного судна з ЗПС. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter