Мешканка Дніпра Мирослава Храплевська викрила няню, яку найняла для допомоги по догляду за дитиною, в жорстокості по відношенню до свого малюка. Дівчина опублікувала відповідне відео в Instagram, попередивши про можливу небезпеку інших мам, інформує NewsOne.

Читайте також: Публічні образи, приниження та величезні премії: як директор луцького "Проліску" працює з підлеглими (відео)

Так, на записі з прихованою камери спостереження явно видно, як няня силою запихає їжу в маленького хлопчика, різко висмикує дитини з стільця для годування, а після голосно кричить в іншій кімнаті, через що дитина починає сильно плакати.

"Ніколи не думала, що це може статися саме зі мною... і з моїм малюком... Дуже довго радилася з усіма знайомими, у всіх реакція однозначна: треба опублікувати це, щоб уберегти багатьох... Няня, яка була за рекомендацією, і дійсно з величезним стажем... після всіх цих відео вона говорила, що ми все не так зрозуміли!" – підписала відео мама постраждалого малюка.

Читайте також: В ''Охматдиті'' дитину з раком виставили на вулицю

Крім того, що записано на відео, мати дитини помітила, що няня також витиралася після душа дитячим рушником, їла з дитиною однією ложкою, бризкати духами господині будинку і розпускала плітки про сім'ї, в яких працювала.

Відео можна переглянути тут.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter