Візит президента України Петра Порошенка у Волинську область багатьом нагадав прийом "вождя" радянських часів і здебільшого викликав негативні емоції. Одним з найбільш ганебних у приїзді "гаранта" було те, що за дорученням Адміністрації президента ОДА мала зібрати публіку з бюджетників області і ретельно перевірити на лояльність кожного.

Читайте також: Порошенко поїхав – на дороги "наплювати": волиняни шоковані станом автошляхів

Відтак кількасот чоловік віком 55+ на шкільних автобусах і бусах були звезені з усіх куточків Волині для рукоплескання і створення атмосфери ейфорії від досягнень Порошенка. Спілкуватись із президентом було суворо заборонено, адже наразі будь-яке питання до "гаранта" розцінюється спецслужбами та його охороною як провокація.

Однак вражає той факт, що одну й ту саму публіку возили на виступ Петра Порошенка в Луцьк, а потім ще в Ківерці та Рожище. Відтак практично одні й ті самі люди прослухали передвиборну агітацію чинного президента тричі за день.

Читайте також: На зустріч з Порошенком у Ківерцях впустили тільки "обраних" (фото)

Наприклад, у Ківерцях на площі біля міського будинку культури зібралося чимало люду. Більшість гуртувались по групах, бо як стало журналістам, усі ці люди бюджетники, їх просто сюди привезли на зустріч, бо так потрібно. Така ж ситуація була і у Луцьку, і в Рожищі.

До речі, з журналістами Петро Прошенко навідріз відмовився спілкуватись. Наіть акредитованим ЗМІ заборонялось відвідувати виступи президента. Мабуть, через те, що волинські журналісти виконують "інструкції з Москви" – саме цим формулюванням президент називає будь-яку критику на свою адресу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter