Внучка легендарної української виконавиці Софії Ротару, Соня Євдокименко, вже рахує дні, коли зможе скинути з музичного Олімпу зоряну бабусю, а поки цього не сталося вона будь-якими способами привертає до себе увагу.

Читайте також: Організм не витримав: стала відома причина зникнення Ротару, фанати у відчаї

17-річна дівчина зараз закінчує школу в Лондоні і вже, схоже, передумала будувати кар’єру моделі. Тепер вона готова піти по стопах зіркової бабусі.

Раніше ж у інтерв’ю внучка Ротару зізналася, що крім навчання в школі, вона серйозно займається музикою. І ось світ побачив її першу пісню. Соня вирішила податися в співачки і кілька днів тому представила свою першу пісню. Всі змогли почути сингл, який дівчина записала в Києві.

Цього разу Соня привернула до себе увагу відвертим знімком на своїй сторінці в соцмережі Соня опублікувала провокаційний знімок, на якому вона зображена в куртці без бюстгальтера під нею.

"Така вдячна за підтримку і зворотний зв'язокдля моєї пісні. особлива подяка всім, хто допомагав наблизити цей деньв житті. для тих, хто ще не чув, посилання в моєму біо", – підписала знімок Соня.

Читайте також: "Втратила свідомість": Софію Ротару госпіталізували під час виступу

Фанати співачки були приємно здивовані зовнішнім виглядом зірки. У коментарях вони писали:

"Красуня, супер, клас! Шикарна, диво! прекрасна і модна!", "Успіхів тобі", "Кішечка красива", "Красуня".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter