Виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Олександр Власов звільнив керівників чотирьох митниць західного регіону, зокрема очільника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

Читайте також: Президент Зеленський закликав змінити керівника Волинської митниці

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про увільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць західного регіону − Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької", − написав Власов.

З його слів, цю роботу будуть виконувати фахові спеціалісти з числа керівного складу митних департаментів ДФС.

Читайте також: "Це мичання вже отут стоїть": Зеленський змушує керівника Волинської митниці написати заяву на звільнення (відео)

Нагадаємо, працівник митної системи на умовах повної анонімності у деталях розповів про контрабанду на Волинській митниці. Бурштин… сигарети… брендовий одяг… техніка… 

Чоловік працівник системи і знає деталі контрабанди на Волинській митниці. Що і за скільки? Розказувати про такі речі відкрито – страшно, бо ж до контрабанди причетні непрості люди. За його словами, щомісяця волинські митники возять київському керівництву від мільйона до півтора мільйона доларів готівки. Ці шаленні суми – це дохід митників від контрабанди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook