Одіозна нардеп Верховної Ради від "Європейської Солідарності" Софія Федина, яка нещодавно закликала вбити президента України Володимира Зеленського заявила про загрозу українській незалежності. 

Читайте також: Скандальна волонтерка Маруся Звіробій назвала українських військових долбо****ми (фото)

Федина опублікувала в мережі ролик, де досить експресивно закликає не підтримувати проросійські сили, що діють в країні. Відео почалось зі слів "Слава Україні"! 

"Хочеться висловити співчуття всім тим, хто підтримує московську орду й промосковських блогерів, які хочуть знищити українську державу. Якщо ви сприяєте їм, то знайте: ви будете наступними щодо їхньої розправи. Тому що їм взагалі нічого не потрібно. Їм потрібно тільки знищити українську державу", – сказала Федина.

Також одіозна депутатка прокоментувала візит російського депутата Олексія Журавльова на Луганщину, де відбулося розведення сил ЗСУ та "ЛНР". Федина зазначила, що в той час, як українці відступають, найманці Путіна "акумулюють війська і чекають моменту, аби знищити Україну".

Читайте також: "Відповідаю": депутатка від Порошенка заявила, що хоче, аби "Зеленського обстріляли" (відео)

"Вони вже відчувають себе керівниками на цій землі. І чекають моменту, щоб знищити Україну. Я хочу, щоб на це звернув увагу президент!" – додала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook