Колишній член Партії регіонів, який був на дошці ганьби у Володимирі балотується у Верховну Раду. 

Читайте також: Волиняни можуть потрапити до парламенту від партії Бойка-Медведчука (список)

Про це пише "Волинь. юа".

Йдеться про екс-депутата Володимир-Волинської міської ради від Партії регіонів Віталія Голигіна, котрий балотується до парламенту по 19-му виборчому окрузі від "Опозиційної платформи – За життя".

Голигін Віталій Володимирович, народився 1 серпня 1954 року в селищі Хороль Приморського краю, Російська Федерація, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, пенсіонер, член Політичної партії "Опозиційної платформи – За життя"., проживає в місті Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Опозиційної платформи – За життя"..

Під час Революції Гідності, 13 лютого 2014 року на головній площі міста Володимир-Волинський встановили дошку ганьби з фото депутатів міськради, керівників РДА та Волинської облради від Партії регіонів.

Читайте також: На Волині блогерка порівняла колишнього активіста Віктора Медведчука з Ісусом Христом

На супроводжуючих фото підписах вказано, що місцеві регіонали є "членами партії, яка вбиває людей", а також, що ці люди "залишаються з диктатором".

Був серед них і палкий прихильник режиму Януковича Віталій Голигін, який до недавнього часу не проявляв політичної активності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook