Радник очільника Волинської облдержадміністрації, помічник депутата-олігарха Степана Івахіва, негласний куратор медійного та інформаційного напрямку роботи в "Континіумі", Денис П’ятигорець поділився, чи стане заступником голови облдержадміністрації, і коли.

Читайте також: Скандальний регіонал Денис П'ятигорець зустрічався з Порошенком

Про це він розповів на ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" під час інтерв’ю.

Інтерв'юер Тарас Шкітер зазначив, що за інформацією, його співрозмовника Дениса П’ятигорця хочуть призначити заступником голови облдержадміністрації. Він запитав його, чи це дійсно так, і коли це відбудеться.

Денис П’ятигорець пояснив, що спочатку мають пройти певні бюрократичні процедури. Поки відбувається процес відповідно до чинного законодавства. Коли відбудеться призначення, П’ятигорцю, на жаль, складно сказати, тому що має пройти спецперевірка й інші речі згідно з законом. І тільки після всіх процедур має бути призначення.

Нагадаємо, що свого часу Денис працював у Запоріжжі на регіональному телебаченні, де щиро виспівував оди режиму Януковича, Ахметову, Азарову і щедро поливав брудом місцеву і українську опозицію. 

Читайте також: Помічник олігарха Івахіва живе у будинку вдови Єремеєва

Свою політичну кар'єру одіозний Денис П'ятигорець розпочав у 2010 році, вступивши до правлячої "Партії Регіонів". Під прапорами сумнозвісної кліки Януковича він пішов на вибори по мажоритарному округу і став депутатом запорізької міської ради.

Однак, вже під час агітації регіонал вплутався у скандал і викликав обурення у багатьох мешканців Запоріжжя. Агітаційна продукція  П'ятигорця засмітила усі вільні фасади і стовпи міста. Люди закликали політика у соціальних мережах навіть перефарбувати усі стіни, забруднені та зіпсовані його "усміхненою мордою". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter