Сьогодні, 31 липня, свій 46-й день народження відзначає популярний співак Олег Винник. В українському шоу-бізнесі артист з'явився нещодавно – 2011 року, коли повернувся з Німеччини. Всього за вісім років Олег випустив кілька хітів, які підкорили серця українських слухачів, пише Сьогодні.Lifestyle.

Читайте також: Оля Полякова підірвала мережу гарячими фото в купальнику

Дитинство і юність співака

Майбутній артист з'явився на світ в селі Вербівка на Черкащині. Вперше Олег Винник вийшов на сцену під час шкільного концерту. Вже з малих років жодне свято не обходилося без співу Олега. До всього, він не тільки володів голосом, а й захоплювався грою на електрогітарі. 

Олег Винник в дитинстві

Зрозуміло, на такий талант ніхто не збирався закривати очі, і хлопець одразу після школи поступив до Канівського училища культури на хормейстерське відділення. Але саме викладачі наполягли, щоб Винник зайнявся вокалом. Під час навчання хлопець почав грати на гітарі в місцевій групі. Також він всерйоз захопився поезією і складав вірші, які потім і стали частиною його популярних пісень. Пізніше молодик удостоївся честі влаштуватися на роботу до Черкаського народного хорк і стати головним солістом колективу.

Старт кар'єри в Німеччині 

Його кар'єра почалася з моменту, коли Олег вирушив за культурною програмою обміну до Німеччини, де він познайомився з новим жанром в музиці – мюзиклом. Олегу навіть дісталися партії в легендарній "Тосці", а також в опереті "Паганіні".

Завдяки наполегливій праці та наполегливості співака помітив Джон Леман, викладач вокалу з Америки. І незабаром йому запропонували виступити в мюзиклі "Kiss Me Kate", а потім в "Титаніку" і "Соборі паризької богоматері". У цей час шанувальники його впізнали під псевдонімом Olegg.

Але найголовніша роль в мюзиклі чекала його попереду – "Знедолені" за безсмертним твором Віктора Гюго. Олегу дісталася головна партія Жана Вальжана. Крім того, Винник удостоївся почесного звання "Новий голос-2003".

Повернення до України 

2011 року Олег Винник повертається до України, де йому відразу надійшло кілька пропозицій від продюсерів, але артист зробив вибір на користь сольної кар'єри. Його перші хіти "Ніно" і "Вовчиця" підкорили серця українських слухачів і тепер Винник активно гастролює всією територією нашої країни. У травні цього року співак дав концерт у своєму рідному місті на Черкащині, де його тепло прийняли. 

Олег Винник

Особисте життя

Про особисте життя і родину Олега відомо дуже мало. Його батьки були не публічні і відмовлялися від інтерв'ю з журналістами. На жаль, мама і тато виконавця померли – Ганна 2018 року перед сольним концертом сина, а батько Анатолій багато років тому так і не доїхав до концерту Олега, у нього прихопило серце і він раптово помер.

Олег Винник з мамою Ганною

Також нічого не афішує зірка і про особисте життя. За непідтвердженою інформацією, він уже багато років одружений з своєю 44-річною вокалісткою Таїсією Сватко і вони разом виховують сина, який народився ще в Німеччині.

Три роки тому сам співак прокоментував своє особисте життя так:

"Ви бачили мою дружину? Не бачили! Тому що все особисте – табу. Природно, в 43 роки чоловік не може бути один. Але я не роблю жодного злочину, що не розповідаючи про особисте життя. Особисто мені не цікаво, з ким і як живуть мої колеги. Мені цікаво, як вони працюють на сцені".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook