Олександр Волянюк більше не буде виконувати функцій прес-секретаря громадського формування "Варта порядку" у зв’язку з неможливістю поєднувати громадську діяльність із основним місцем роботи. Про це йдеться на офіційній сторінці громадського формування у мережі Facebook.

"Шановні друзі, сьогодні завершується моя робота на посаді прес-секретаря громадського формування "Варта порядку". Хочу подякувати тим людям, яких я зустрів на цьому шляху. Робота у "Варті порядку" була цікавою і продуктивною. Наше формування з часів свого створення, а це понад сімнадцять років і до сьогодні, стоїть на сторожі спокою нашого рідного міста.

Маю надію, що мій внесок в роботу формування, дав лучанам розуміння того, що в місті є люди, якими не байдужа безпека лучан.

На цьому, моя робота в громадському секторі та публічному житті міста не завершується. Сподіваюсь на продуктивну співпрацю зі своїми колегами та друзями!", - йдеться у дописі.

Невдовзі відбудеться засідання Правління громадського формування "Варта порядку" на якому буде розглянута заява Олександра Волянюка про складання повноважень прес-секретаря.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter