Єдина актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець стала героїнею авторської програми Анатолія Анатоліча "Зе Інтерв'юер".

Читайте також: У Зеленського зареєстрували політичну партію «Слуга народу»

Кілька цікавих цитат з розмови з Оленою Кравець:

НЕСПОДІВАНА ДВІЙНЯ ОЛЕНИ КРАВЕЦЬ

"Ми збиралися заводити другу дитину. Другу дитину, а не діток. І йшли до цього. Ось в кварталі розпочалося друге коло. Мабуть прийшов момент, коли і малюки підростають, а тобі хочеться ведмежат цих всіх. Я розуміла, що ще класний вік і інше материнство, і це все усвідомлено, тому що Машине дитинство пролетіло у нас. Ми довго до цього йшли. На УЗД: "значить перший на 3 тижні... а другий..." Я кажу: "Як другий?!" "ой, а ви не знали? У вас двійня"! Кажу: "Ні" Вона: "Так" Я говорю: "Подивіться, може це попередньої людини УЗД...". Я не могла в це повірити! Це могло статися з ким завгодно, тільки не зі мною! Це сон, ущипніть мене. І я телефоную чоловікові, кажу: "Сірий..." Він: "Що ти була на УЗД ?!" Я говорю: "Сядь, я прошу тебе". "Що їх двоє так ?!" Кажу: "Так". "Клас! Клас!" І все і він просто вивів мене з трансу. І почалися ці всі жарти. І якось він перетворював це все на таку легкість. Кажу: "Ти не розумієш взагалі... Сірий, ти не розумієш. Будуть моменти, коли ти забігатимеш до ванної, закриватимеш за собою двері і робитимеш ось так: АААААА!".

У ЧОМУ ФЕНОМЕН ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і тому, у що він вірить. І якщо він вже в щось вірить, то напевно практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни. Вова – людина серце, полум'яний мотор, як то кажуть. І мені здається, що велика... ну може не феномен, а талант його нескінченний в тому, що він зумів залишитися творчим, залишитися художником, залишитися автором, писати щось на папері, творити, залишатися наодинці з собою і при цьому керувати великим бізнесом. Ну, на сьогодні я не побоюся цього слова імперією. Тобто якимось чином, я не розумію, як це виходить у нього, в потрібний момент він балансує, тут творчість, тут бізнес. І він вміє це все тримати на вагах. Тому що, якщо б ми якось пішли тільки в бізнес, тоді б пішло творчість, ну зовсім. Якби ми просто стали творити і стали б невизнаними геніями, не було б бізнесу".

ХТО ХОТІВ ЗАМІНИТИ ОЛЕНУ КРАВЕЦЬ

"Таня VIP Тернопіль замінила, так. Насправді ми це все обговорювали ще до того як це сталося. Ясна річ, що попереду була Юрмала, хлопці розуміли, що буде концертний період, і хтось повинен жіночі ролі на себе брати. Ми навіть це обговорювали. Одну кандидатуру, другу, третю. Вони кажуть: "ну ми думаємо, може Таню…" Тобто це не було для мене як сніг на голову. "Ах! Замінили мене!" Ні, такого не було, я розуміла, що це буде. Більш того Таня хвилювалася! Вона мені потім розповідала і чомусь просила у мене вибачення. Ну взагалі, ну правда, це був робочий момент. Нормально все".

КОЛИ І ЧОМУ ОЛЕНА КРАВЕЦЬ ХОТІЛА ПІТИ З 95 КВАРТАЛУ

"Скажімо так, був момент, коли я хотіла взяти паузу – так, піти – ні. Це був момент, коли народилися малюки, і коли я зрозуміла, що мені потрібен рік. Мені потрібен рік, тому, що мені було нелегко".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter