Перша леді України не залишилася осторонь майбутнього нашої планети, підтримавши світові екотренди. У гардеробі Олени Зеленської немає виробів з натурального хутра. Цю тенденцію впродовж останніх років сповідують чимало вітчизняних модних брендів.

Читайте також: Оце несподівано: Олена Зеленська з’явилась на публіці з новою зачіскою (фото)

Стиль першої леді України незмінно викликає шквал обговорення світової фешн-спільноти. Її бездоганні виходи демонструють витончений смак. Проте дружина президента не лише розуміється на моді, а й власним гардеробом виступає на підтримку екоактивістів та представників руху за збереження життя тварин, пише 24 канал.

Всеукраїнський гуманістичний рух, який бореться за права тварин, UAnimals на офіційній сторінці в інстаграмі опублікував допис, у якому запевнив, що серед речей Олени Зеленської немає виробів з натурального хутра. Засновник організації Олександр Тодорчук зазначив, що інформацію поширили достовірні джерела. 

Читайте також: "Кохати, бачити відображення": президент Зеленський зворушливо привітав дружину з Днем народження

"Можна по-різному ставитися до президента і його дружини, але на такому рівні маємо перший прецедент в історії України. Хутро зникає з подіумів, модних вітрин, а тепер і офіційних прийомів", – написав активіст. 

Варто зазначити, що за чотири роки діяльності UAnimals вітчизняні бренди поступово відійшли від використання натурального хутра у своїх колекціях. Серед тих будинків мод, які виступили за збереження життя тварин, Andre Tan, Bevza, Navro та дизайнери Ukrainian Fashion Week. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook