Президентське подружжя України сьогодні прилетіло з візитом до Великої Британії.

Читайте також: Олена Зеленська продемонструвала елегантний образ на візиті в Австрії (фото)

Як і анонсувалося раніше офісом президента Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися на аудієнції з герцогом Кембриджським Вільямом і його дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін в Букінгемському палаці, в тронному залі. Подружжя Кембриджів вітало гостей з України на аудієнції від імені королеви Єлизавети II, яка, як відомо, перебуває на ізоляції через пандемію коронавірусу і сама аудієнцій зараз не дає, пише ТСН.

Олена Зеленська обрала цікавий образ для цієї зустрічі. Але 42-річна перша леді віддала перевагу класиці. Вона була в білому жакеті з тонким ремінцем на талії і спідниці довжини міді в поєднанні зі шкіряними чорними човниками.  У неї було красиве укладання хвилями і макіяж в природних відтінках.

38-річна герцогиня Кембриджська, яка любить лаконічність і дуже любить британських дизайнерів, цього разу віддала перевагу сукні василькового кольору з неглибоким V-подібним вирізом на декольте від британського бренду Emilia Wickstead і поясом на талії і бежевим туфлям-човникам на шпильках. Волосся у герцогині було укладене легкими хвилями, на шиї красувався ланцюжок з кулоном. А на обличчі був лаконічний макіяж. 

Президент Зеленський і принц Вільям були традиційно в класичних костюмах.

Читайте також: "Нескінченні крапельниці, пігулки, налякані очі людей": Олена Зеленська розповіла, як боролася з коронавірусом

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook