Відома українська співачка Оля Полякова здивувала шанувальників зміною іміджу.

Читайте також: Кумир "вовчиць" запустив власний ювелірний бренд (фото, відео)

Раніше артистка не прикрашала своє тіло татуюваннями, хоча цей тренд досить популярний серед представників шоу-бізнесу. Однак днями Оля все ж таки зважилася зробити перше тату, пише mignews.

Так, замість маленької "татушки" на руці або на нозі, зірка вирішила прикрасити величезним малюнком всю свою спину. Виконавиця в буквальному сенсі вразила багатотисячну армію шанувальників перманентним тату! Таким сміливим рішенням Полякова дивувала гостей церемонії "Міс Україна-2019" , яка пройшла 12 вересня.

Трохи пізніше в мережі з'явилося відео, на якому Полякова танцює на святкуванні 36-го Дня народження Каті Осадчої. 

"Як ви ставитеся до татух ???? Мені вони здаються дико сексуальними? А ви зробили б? Більшу? Маленьку?", – запитала своїх фанатів Полякова.

Читайте також: Секрет неймовірного заробітку: Леся Нікітюк потролила користувачів Instagram

У кадрі Оля в чорній сукні з відкритою спиною демонструє гостям свята своє яскраве татуювання. На спині співачки видніється величезна зображення червоного дракона, з пащі якого виходить полум'я. Автором відео стала Маша Єфросиніна, яка провела рукою по спині співачки.

І якщо у деяких фанатів Суперблондики ще залишалися надії, що тату несправжнє, то їх розвіяли фотографії, які з'явилися в мережі. На одній з них дракон ще в процесі створення.

Відео Ви можете переглянути ТУТ. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook