Жителька Нововолинська Тетяна Куценко вже 8 років живе з раком молочної залози 4 стадії. Жінка потребує дороговартісних ліків, які має приймати пожиттєво. Препарат, який стримує розвиток хвороби – таргент "Ібранс". Проте нещодавно їй повідомили у Міністерстві охорони здоров’я, що держава більше не буде закуповувати цей препарат.

Читайте також: Онкохвора волинянка продовжує боротися зі страшною хворобою, жінці потрібна допомога (фото)

Про це вона написала у соцмережі Facebook.

"Є ліки, які рятують мене від 4 стадії раку. Маю двох неповнолітніх доньок, заради них і живу, "виживаю". Але мені потрібно постійно робити аналізи в платних лабораторіях, КТ. Лімфостаз руки (видалили 10 лімфовузлів під рукою) потрібно стримувати теж недешевими ліками. Допомагає таргет "Ібранс", ціна по знижці 40000 грн, але його не закуповує МОЗ. Є багато жінок,які, так як я, живуть завдяки йому. Але МОЗ до цього байдуже. Але я вірю, що одного разу щось зміниться і Pfeizer зробить хоча б ціну таргета "Ібранс" дешевшою.

Від раку молочної залози не застрахований поки ніхто, навіть чоловіки. Тож якщо у вас є можливість мені допомогти, вірю, що вдасться змінити ситуацію на краще. 

До хвороби мої мрії були на роки вперед, проте зараз вони тільки про новий день, місяць без переживань, щоб знати, що в мене є ліки для того, щоб жити, просто жити наступний місяць", – йдеться у дописі.

Читайте також: Для онкохворих волинянки та її батька терміново потрібна допомога

Реквізити для допомоги: Приватбанк 5168 7574 0887 1814 або 5168 7551 0664 1083 (Куценко Тетяна).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook