На Вінниччині онук відлупцював рідну бабусю. Нині 77-річна Надія Мартинюк лежить у лікарні та боїться повертатись додому.

Читайте також: Бив руками та пательнею: 17−річний хлопець мало не забив молодшу сестру (фото)

 Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Зараз старенька ходить із паличкою, а ще місяць тому ледь могла встати з ліжка. "Пацієнтка поступила до нас із черепно−мозковою травмою, струсом, переломом правої гомілки, переломом передпліччя і забоєм грудної клітини", − розповіла сімейний лікар Алла Данилюк. "Онук побив. 32 роки, напився і накурений, бо очі вилупив, як бив мене. Сюди кулаками, сюди ногами", − розповіла мешканка села Хижинці Надія Мартинюк.

32−річний онук Надії Сергій Гончарук стверджує, що бабця сама винна, бо побачивши його в той день, накинулася із звинуваченнями у пияцтві. "Так, я її трошки дав, звісно, так вийшло. Це вже психологія пішла, я її не хотів чіпати. Я просто зайшов, мені води треба було", − пояснив він. Хата Гончаруків розділена на дві половини: в одній живе пані Надія, в іншій її безробітний онук. На думку Сергія, саме житло і стало причиною розбрату, бо після від’їзду його матері до Росії бабуся вирішила будинок продати. "Виставила його вже на продаж, я тут майже не існую. Продадуть сьогодні, то так, оце собаку прихожу кормлю", − каже він.

Тим часом пенсіонерка переконує, що чвари в родині почалися давно і вона навіть заявляла в поліцію про побиття, але потім пожаліла онука. Але зараз обіцяє йти до кінця – справу за нанесення тілесних ушкоджень вже направили до суду. У поліції кажуть, що кривдника старенької знають, як пияка та хулігана. "Крім того, він на обліку, як сімейний кривдник, його 17 разів притягували за минулий рік до адміністративної відповідальності", − каже речниця поліції Вінниччини Анна Олійник. Якщо провину Сергія доведуть, він може сісти за грати на три роки.

Читайте також: Підливала снодійне в алкоголь: у Києві жінка обкрадала іноземців (Фото, відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook