Офіс президента України позиватиметься до суду через оприлюднене "Схемами" розслідування щодо візиту президента України Володимира Зеленського до Оману. 

Читайте також: Президент змінив склад Ради національної безпеки і оборони

На Банковій наголошують, що поширені журналістами дані про ймовірну зустріч Зеленського та секретаря РНБО Росії Миколи Патрушева в Омані не відповідають дійсності: "Президент України ніколи в житті не зустрічався (особисто чи в рамках міжнародних заходів), не розмовляв і не спілкувався в інший спосіб з Миколою Патрушевим", передає ТСН.

Висновки журналістів, основані на даних джерел, на Банковій назвали "маніпуляцією громадською думкою". Також в Офісі наголосили, що чекають на спростування інформації і позиватимуться до суду.

Читайте також: У Мінську погодили нову ділянку розведення військ та оновили список обміну

"Ми звертаємося до суду з позовом, у якому вимагатимемо спростувань і вибачень. Також вважаємо своїм обов’язком звернути увагу суспільного мовника телеканалу "UA: Перший" на розповсюдження в його ефірі інформації, що не відповідає дійсності та є відвертою маніпуляцією громадською свідомістю", – йдеться у повідомленні Офісу президента. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook