Українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт.

Читайте також: Оце поворот: 70-річна Ротару закрутила роман з невільним чоловіком

Російські ЗМІ пишуть про те, що Ротару перестала з'являтися на публіці і шанувальники сильно стурбовані станом її здоров'я, передає "Znaj. ua".

Через це ходять різні чутки, деякі навіть підозрюють, що у співачки може бути онкологія. Директор Софії Ротару, а також її родичі спростовують це.

Одна з колишніх співробітниць співачки розповіла, що, нібито, колись Ротару зробили пластичну операцію, проте не зовсім вдалу. Через помилку, допущену хірургом в процесі оперативного втручання, в організмі Ротару почалися ускладнення. В оточенні артистки цю інформацію ніяк не коментують. Разом з тим, користувачі соцмереж впевнені, що здоров'я Ротару похитнулося саме через пластичні операції.

Читайте також: "Втратила свідомість": Софію Ротару госпіталізували під час виступу

"Так, медицина зробила крок вперед, але лікарі все одно калічать людей. Я впевнена, що Софія Михайлівна робила операцію в дорогій клініці, але і там допустили помилку", "А все до того, що ці операції не можна робити ні в молодому, ні в зрілому віці! Зморшки все одно з'являться, можливо, організм співачки просто не витримав таких навантажень", "Сподіваюся, що Софія Михайлівна дійде до суду і виграє цю справу", – коментують здоров'я Софії Ротару в мережі.

Як би там не було, але останнім часом здоров'я Софії Михайлівни дійсно викликає побоювання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter