Джонні Депп зараз зайнятий на зйомках нового фільму "LAbrynth", який повинен вийти вже в цьому році. Але черговий знімальний день ледь не завершився бійкою між актором і одним з членів технічної команди.

Читайте також: Топ-10 найкасовіших акторів 2017 року

Спеціально для однієї зі сцен фільму була перекрита вулиця в Лос-Анджелесі. Коли відведений для зйомок час закінчився, локейшн-менеджер повідомив про це режисера картини Бреда Фурмана. А той, у свою чергу, попросив його передати це Джонні Деппу. Коли співробітник повідомив про це акторові, Джонні, за словами очевидців, просто вибухнув.

"Він був в шести дюймах від менеджера та постійно кричав: "Хто ти такий? У тебе немає на це права!" – кажуть джерела видання "Page Six".

Коли локейшен-менеджер сказав акторові, що просто робить свою роботу, Депп замахнувся, щоб ударити його, але не дотягнувся. Після чого закричав:

"Я дам тобі 100 000 доларів, якщо ти вдариш мене просто зараз!"

У цей момент підбігли охоронці актора, які повели Джонні з майданчика.

Повідомляється, що Депп протягом дня дозволяв собі вживати алкоголь і курити на зйомках.

Читайте також: У Мексиці русалка викинулась на берег

Тим часом режисер Бред Фурман не став надавати цьому епізоду великого значення.

"Джонні – великий професіонал і чудовий колега. Він завжди ставиться з великою повагою до всіх членів групи. Зйомки можуть бути стресовими, але не потрібно нічого перебільшувати. Ми всі любимо історії, і це просто одна з них", – прокоментував Фурман.

Минулого тижня стало відомо, що на Джонні подали в суд двоє його колишніх охоронців. Бодігарди заявили, що актор змушував працювати їх понаднормово, не платив за це заробітну плату. А крім того, з подачі команди актора вони часто бували залучені в незаконні дії, коли їх просили сісти за кермо автомобілів, в яких знаходилися заборонені речовини.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter