У ніч на 9 березня в Києві за адресою вулиця Антоновича, 165 сталося ДТП. Зіткнулися Lancia і патрульний автомобіль Toyoya Prius. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Читайте також: На Волині помер учасник АТО, якого напередодні жорстоко побив підліток

Про це повідомляє Інформатор

Аварія трапилася близько 23:50. 

За попередньою інформацією, Lancia була викрадена раніше. Патрульні помітили автомобіль, який потрапляє під орієнтування, і намагалися його зупинити. Однак водій проігнорував вимогу і продовжив рух.

Читайте також: Охоронець Порошенка нахабно вибив телефон з рук підлітка на зустрічі з президентом (Відео)

Почалася погоня, легковик їхала по вулиці Антоновича в сторону Либідської площі. Перед перехрестям з вулицею Загородньої патрульні їхали паралельно з Lancia. У цей момент водій переслідуваної машини різко повернув вліво і зніс машину правоохоронців. Від удару обидва автомобілі вилетіли з проїжджої частини і зупинилися в парапеті.

В результаті зіткнення постраждав один патрульний. На щастя, його травми незначні. Водія Lancia вдалося затримати. На місці він пройшов тест на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 0,78 проміле, що перевищує допустиму норму майже в 4 рази. Також з'ясувалося, що затриманий неповнолітній і він 2002 року народження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook