У Львівській області водій з ознаками сп’яніння здійснив наїзд на патрульного на пішохідному переході і спробував втекти.

Читайте також: На Волині авто збило дідуся-велосипедиста

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

26 квітня, близько 22:00, на стаціонарному пості поблизу міста Стрий, що на 610км +200м автодороги "Київ – Чоп" автомобіль Mazda CX-5 рухаючись у напрямку Львова здійснив наїзд на освітленому нерегульованому пішохідному переході на правоохоронця. Даний транспортний засіб проїхав ще близько 100 метрів і водій вийшовши з автомобіля спробував втекти. Даний факт підтвердили свідки ДТП. Орієнтовно за чверть години, 53-річний водій повернувся на місце пригоди.

У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він спочатку пройшов перевірку на пристрої драгер і результат показав 1,5 проміле, а потім за порадами групи підтримки вирішив проїхати до медичного закладу де відмовився від проходження огляду. За висновками лікаря чоловік перебуває в стані сп’яніння.

21-річного рядового поліції після надання першої невідкладної домедичної допомоги, доставили до Стрийської районної лікарні. Його стан оцінюють медики, як середньої важкості. Він перебуває у реанімаційному відділені. За попередньою інформацією, у патрульного закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, рвана рана ноги, забій грудної клітки. Поліцейський проходить подальші обстеження. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter