Учора ввечері співробітники сектору реагування патрульної поліції Локачинського відділення поліції поблизу села Мовчанів цього ж району зупинили легковик під керуванням 44-річного жителя Іванич. Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: На Волині п'яна 23-річна дівчина хотіла відкупитись від патрульних

З метою уникнення адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП, 39-річний пасажир, житель Іваничівського району, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 600 грн. Співробітники сектору реагування патрульної поліції викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Факт дачі хабара задокументували, гроші вилучили, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: На Волині контрабандист намагався підкупити прикордонника (фото)

На водія поліцейські склали адміністративний протокол, який передбачає накладення штрафу у розмірі 10 тис. 200 грн. з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook