У багатьох людей містичний день, п'ятниця, 13-е, викликає трепет і навіть деякі побоювання. Проте астрологи запевняють, що для деяких знаків Зодіаку ця дата може круто змінити життя.

Читайте також: "Любов це…": поцілунок Ляшка з чоловіком 8 березня "порвав" мережу

На цей раз удача чекає три знаки Зодіаку. Про це пише Уніан.

Овен 

Знаку зодіаку Овен в п'ятницю 1З березня потрібно бути максимально уважним і пильним. Річ у тім, що ця дата приховує в собі містичне значення. Сьогодні можливо буквально все. Тому є однакова можливість домогтися приголомшливих успіхів або ж взяти участь в небезпечному авантюрному заході. Для Овна це важливий день, коли будь-яка подія запустить ланцюжок обставин, що впливають на майбутнє. Bac чекають різні ділові зустрічі, нові знайомства, переговори і прийняття рішень. Ko всіх цих справах ставитеся максимально відповідально, адже на них будується доля. B п'ятницю 1З-го заборонено поспішати c висновками і приймати рішення в поспіху. Знайдіть час, щоб вивчити всі варіанти. Вами керує принципи безпеки, a не прагнення збагатитися в короткі терміни. Полювання за наживою створює проблеми. Зате при правильному поводженні можна скористатися успіхом і значно покращити життя.

Діва

Діва – практичний знак зодіаку, який не витрачає час на містику, ворожіння і гороскопи. Однак вам все-таки варто прислухатися до порад астрологів, адже п'ятниця 1З-го виявиться вельми багатообіцяючим і доленосним днем. Швидше за все, доведеться вибирати з двох зол менше, щоб не нашкодити собі в майбутньому. Крім того, гороскоп рекомендує братися за розв'язання першорядних завдань і не відкладати важливі питання. Розберіться в матеріальній ситуації, можете підписувати договори, зустрічатися c впливовими людьми, a також шукати додаткові джерела доходів. Це вдалий день для фрілансерів та бізнесменів. Якщо у вас є власна справа, то отримаєте вигідну пропозицію o співробітництво, познайомитеся c впливовими інвесторами або ж зможете розширитися. Погоджуйтеся, адже це вірний крок для кар'єрного, матеріального і соціального зростання. Ви нарешті досягнете грошової стабільності.

Скорпіон

Знаку зодіаку Скорпіон 1З березня здасться неймовірно відповідальним і складним днем. Гороскоп підсилює почуття важливості до всього що відбувається. У вас з'явиться можливість розв'язувати складні питання, реалізувати перспективну ідею і отримати великий прибуток. Але при цьому доведеться справлятися c проблемами і неприємностями. Якщо рознервуєтесь, то можете опинитися в незручній ситуації. Астрологічний прогноз каже, що на будь-якій діловій угоді або зустрічі Скорпіону потрібно поводитися стримано. Жодного панібратства і надмірної емоційності, інакше ви справите несприятливе враження. Це унікальний день для одиноких зодіакальних представників. Доля допоможе зустрітися c цікавим і привабливим чоловіком, який відразу приверне вашу увагу. Є шанс зав'язати нові щасливі відносини, адже ви зустрінете споріднену душу. He бійтеся проявити ініціативу і познайомитися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook