За добу співробітники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області врятували на пожежах трьох жінок літнього віку. Про це інформують у пресслужбі рятувальників.

Читайте також: На Волині пожежа на полігоні (відео)

О 23:05 17 березня надійшло повідомлення про пожежу в обласному центрі у п’ятиповерховому будинку на вулиці В’ячеслава Хурсенка,29. У квартирі на п’ятому поверсі жінка літнього віку запалювала свічки, що й призвело до виникнення пожежі.

Рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька за 11 хвилин локалізували пожежу і о 23:34 остаточно ліквідували її. Під час гасіння пожежі у квартирі працівники ДСНС врятували 92-річну жінку, яку госпіталізовано до лікарні.

Так, 15:47 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Князя Романа,18, що в місті Володимирі-Волинському. Вже за п’ять хвилин на місце виклику прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира-Волинського, які за 10 хвилин ліквідували пожежу. Під час гасіння пожежі з будинку врятовано 56-річну жінку, яка госпіталізована до лікарні.

Читайте також: На Волині горів дачний будинок

О 20:45 до служби порятунку зателефонували сусіди, які повідомили про пожежу у дерев’яній будівлі мешканки села Зарудче Любешівського району. О 20:50 на місце виклику прибули працівники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешова, які вже 21:00 локалізували пожежу, а о 21:45 остаточно її ліквідували. Під час гасіння пожежі з будинку врятована 85-річна жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook