Голова Волинської обласної організації партії "Громадянська позиція Анатолія Гриценка" Сергій Чуріков заявив про вихід з політики через скандал з регіоналами.

Читайте також: До масової загибелі бджіл на Волині причетний брат колишнього нардепа регіонала

Офіційну заяву Сергій Чуріков оприлюднив на своїй сторінці у facebook.

Причиною цього рішення, як написав сам Сергій Чуріков, стало призначення довірених осіб кандидатів у президенти. Зокрема, по виборчому округу №21 (місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони) довіреною особою Анатолія Гриценка призначили Івана Смітюха, який свого часу був депутатом Волиньради від Партії Регіонів.

"Друзі, я йду з політики. Рішення далось мені не легко. Я не займався політикою до того і не знаю чи буду займатись після. П`ять років активної роботи в Громадянська позиція. 1,5 президентських кампанії, парламентська та місцева, вибори в ОТГ. 3 з лишком роки очолював Громадянська позиція - Волинська область. На волонтерських засадах. Витратив купу часу, нервів, ресурсів. Робив це щиро і безкорисно.

Читайте також: Брат нардепа-регіонала Василь Смітюх продовжує корупційні жнива на прокурорській посаді в Києві

Причиною виходу є призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолій Гриценко в 21 окрузі у нас на Волині. І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось) я не можу після цього залишатись Головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина - таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату як в області так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами.

Ні про що не шкодую.Дякую Анатолію Гриценку, та команді Громадянської Позиції за роки віри та надії. За щирість, за чесність. Взагалі в партії залишилось дуже багато неймовірних людей, які я вірю - зроблять чудо.

Особлива подяка Волинській команді Громадянської позиції. Я гордий, що ми довший час залишались однією з найсильніших організацій, а на місцевих виборах 2015 року зайняли 4 місце серед усіх областей в Україні. Сподіваюсь Ви зрозумієте моє рішення

Вірю, що в Гриценка є шанси перемогти. Довіряю йому. Усі ми робимо помилки. А загалом він класний мужик. І 31 березня я віддам голос Гриценку", – йдеться в дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook