У селі Гірка Полонка Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль влетів в огорожу біля будинку та перекинувся на дах.

Читайте також: Дивом пролетіли повз пішохода: у центрі міста "BMW" протаранив "Toyota" (відео, фото)

Про це розповіли очевидці події, пише ВолиньPost.

Як відомо, автомобіль ВАЗ 2109 під ранок 16 червня влетів в яму, а після цього розтрощив огорожу біля будинку та перекинувся на дах.

Повідомляється, що аварія сталася приблизно в 05:30 ранку. Автомобіль, у якому було троє з вигляду нетверезих хлопців, спочатку в’їхав у яму, яку викопали для підключення газу, після цього його почало заносити і він в’їхав в огорожу, розтрощивши одну секцію. Машина ж перекинулася на дах і вщент розбилася.

За кермом транспортного засобу в стані алкогольного сп'яніння перебував 22-річний житель цього ж району, повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

Читайте також: У Луцьку легковик врізався у стовп (фото)

Найбільше постраждав хлопець, який був на передньому пасажирському сидіння. Він вилетів з автівки через відчинене вікно.

На місце викликали поліцію, швидку та рятувальників. Автомобіль – з газовою установкою, тож була загроза вибуху. Усі троє хлопців від госпіталізації відмовилися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook