Пасажирський літак Boeing 737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти (Індонезія).

Читайте також: "Пасажири не дізнаються, що літак захопили терористи", – пілоти розповіли моторошні таємниці своєї роботи

Він впав у море в районі західного узбережжя острова Ява, повідомила влада Індонезії, передає Reuters.

Лайнер, що виконував рейс JT-610 з Джакарти до міста Панкалпінанг на острові Банку, зник з радарів приблизно через 10 хвилин після зльоту. Відразу після цього влада почала пошукову операцію.

Читайте також: В Римі сталась моторошна аварія на ескалаторі: постраждали українці (відео)

За словами представника державної енергетичної компанії, неподалік від морського нафтопереробного заводу були виявлені уламки літака, в тому числі пасажирські крісла, а також речі людей. Уламки були виявлені поблизу того місця, де літак Lion Air зник зі зв'язку з авіадиспетчерами.

Скільки людей знаходилося на борту, поки невідомо. Boeing 737-800, який виконував цей рейс, може вміщати до 189 пасажирів, у залежності від компоновки салону.

Lion Air - найбільша приватна авіакомпанія Індонезії, розмір її флоту - понад 100 літаків, в тому числі Boeing 737 різних модифікацій, а також три лайнери Airbus A330-300. Маршрутна мережа авіакомпанії нараховує більше 120 напрямків.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter